اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سید حسن نصرا... مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: امنیت آسمان کشور از نماد‌های قدرت بازدارندگی است| آمادگی پدافند هوایی در پاسخگویی سریع و قاطع به تهدیدات

  • کد خبر: ۱۲۳۶۲۳
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
سرلشکر باقری: امنیت آسمان کشور از نماد‌های قدرت بازدارندگی است| آمادگی پدافند هوایی در پاسخگویی سریع و قاطع به تهدیدات
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: شبکه دفاعی کشور توانسته امنیت پهنه آسمان ایران را صیانت کند و آمادگی‌های خود در پاسخگویی سریع به تهدیدات را از نماد‌های قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی قرار دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با صدور پیامی ضمن گرامیداشت روز پدافند هوایی، نوشت: پدافند هوایی با برخورداری از جایگاه و نقش راهبردی و سرنوشت‌ساز در نیرو‌های مسلح و شبکه دفاعی کشور با هوشمندی و هوشیاری توانسته است امنیت پهنه‌ی آسمان ایران اسلامی را صیانت کند و آمادگی‌های خود در پاسخگویی سریع و قاطع به تهدیدات و خطرات فراروی فضای میهن اسلامی را از نماد‌های قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی قرار دهد.

متن پیام او بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن دهم شهریورماه «روز پدافند هوایی» را به فرماندهان و آحاد مدیران و کارکنان مجاهد شبکه یکپارچه و مطمئن پدافند هوایی کشور که مایه امنیت و افتخار ملت ایران و نیرو‌های مسلح هستند، تبریک و تهنیت می‌گویم.

خدای بزرگ را خاضعانه شاکریم که پدافند هوایی با برخورداری از جایگاه و نقش راهبردی و سرنوشت‌ساز در نیرو‌های مسلح و شبکه دفاعی کشور با هوشمندی و هوشیاری توانسته است امنیت پهنه‌ی آسمان ایران اسلامی را صیانت کند و آمادگی‌های خود در پاسخگویی سریع و قاطع به تهدیدات و خطرات فراروی فضای میهن اسلامی را از نماد‌های قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی قرار دهد.

شجاعت و صلابت محافظان و مدافعان سرافراز قلمرو هوایی کشور که با بیداری نافذ و هوشیاری مثال‌زدنی و خلاقیت، نوآوری و روزآمدسازی تجهیزات و تاکتیک‌ها و آمیختن آن با ایمان و توکل الهی، سد محکمی برابر دشمنان میهن عزیز اسلامی ایجاد کرده‌اند برای ملت عظیم‌الشأن ایران آرامش‌بخش و غرورآفرین و برای بدخواهان انقلاب و نظام اسلامی موجب هراس، ناامیدی و ناکامی است.

به مناسبت این روز مبارک و خجسته که به پاس رشادت‌ها، مجاهدت‌ها و حضور مستمر و مقاوم به نام دلاورمردان پدافند هوایی نیرو‌های مسلح مزیّن گشته است بر خود وظیفه می‌دانم از همت سترگ و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر و شبانه‌روزی نگهبانان غیور و مقتدر مجموعه پدافند هوایی نیرو‌های مسلح در ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌ویژه فرماندهی و کارکنان قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ع) قدردانی نموده و با اظهار خرسندی از اشراف اطلاعاتی و آمادگی‌های همه‌جانبه آنان برای رویارویی موفق با تهدیدات متصور، توفیق آنان در اجرای مأموریت‌های خطیر و راهبردی محوله تحت تدابیر فرامین و منویات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی) را از درگاه خداوند قادر متعال طلب می‌کنم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->